Online Alzheimercafé Zoetermeer

Het Alzheimer Café Zoetermeer is een maandelijkse bijeenkomst voor iedereen die met dementie te maken heeft. Het café wordt door de corona-maatregelen niet in wijkcentrum Stervoorde gehouden, maar is digitaal vanaf huis te volgen.
Op de eerste dinsdag van de maand is ook voor Rijswijkse mantelzorgers het Alzheimer Café Zoetermeer via een live-verbinding vanuit de eigen woning online te volgen. De gespreksleider gaat met deskundigen in gesprek en alle deelnemers kunnen dit via een beeldscherm live volgen. De deelnemers kunnen wanneer zij dat willen per telefoon vragen stellen of suggesties doorgeven. Deze worden door het telefoonteam ter plekke ingebracht in het overleg en gelijk beantwoord. Het gesprek met de deskundige wordt ook op video vastgelegd en is later op elk gewenst moment te bekijken.

Dinsdag 5 januari 19:30 tot rond 20:45 uur Ergotherapie bij dementie
Dinsdag 2 februari 19:30 tot rond 20:45 uur Thuis wonen met dementie
Dinsdag 2 maart 19:30 tot rond 20:45 uur Rouw en verlies

Aanmelden voor dit online café
Wie belangstelling heeft om het Alzheimer Café digitaal bij te wonen op de betreffende data of wie nadien het Alzheimer Café wil terugkijken kan dat per mail laten weten via ac@vierstroomzorgthuis.nl. U krijgt dan een mail terug met een eenvoudige instructie.

Houdt u onze website in de gaten. Hierop geven we aan wanneer het volgende online Alzheimercafé vanuit Zoetermeer zal zijn. U kunt ook de vorige uitzendingen van het online Alzheimercafé terugkijken via www.alzheimer.cafe (kijk op deze website bij uitzending gemist).

Partners geheugensteunpunt.nl